BaxDEV SD

BAXDEV je tim profesionalaca od kojih neki imaju preko 15 godina iskustva u razvoju aplikacija. Kroz dugi niz godina radili smo stand-alone aplikacije (desktop), mrežne aplikacije i naravno web aplikacije i web dizajn. U posljednje vrijeme smo uglavnom orjentisani na razvoj web aplikacija i mobilnih aplikacija jer u tome vidimo budućnost.

Za razliku od mnogih web dizajn firmi (naravno ne svih), mi svaku stranicu posmatramo kao jedinstven projekat i nastojimo da svaki naš klijent dobije tačno ono sto želi. Ovakav koncept rada zahtjeva izuzetno stručan kadar koji može da iznese svaki projekat od njegovog početnog planiranja do konačnog proizvoda.

Ukoliko vam trebaju aplikacije (web stranica, web shop ili mobilna) i ako imate posebne zahtjeve koje do sada niste imali priliku riješiti u saradnji sa nekom drugom web dizajn firmom, mi smo rješenje za vas. Ne možemo reći da ne postoji problem koji ne možemo riješiti, ali vam garantujemo da su do sada svi naši klijenti bili više nego zadovljni.

Kada govorimo o klijentima, možemo istaknuti da smo radili za klijnete širom BIH, Slovenije, Turske, Danske, Švedske i USA. Tu je bilo projekata od izrade dodataka za MS Excel, Java aplikacija, VB desktop aplikacija, PHP/MySQL web aplikacija do mobilnih aplikacija za Android i iPhone.

Osnovna djelatnost:

• Web dizajn i web programiranje
• Internet trgovina – web shop
• Aplikacije za mobilne uređaje

BaxDEV SD

Vlasnik: Belma Čičak

Poslovna zona Zenica 1
Technopark Zenica
Zmaja od Bosne bb

Mob: 061 108 670
Email: info@baxdev.com
www.baxdev.com


Get Widget