Enterprise Europe Network

Evropska preduzetnička mreža Federacije Bosne i Hercegovine

Evropska preduzetnička mreža (EEN) broji oko 600 organizacija u više od 60 država, uključujući sve države članice Evropske unije.

Ukoliko Vaša firma samoinicijativno želi da ponudi poslovnu saradnju drugim firmama iz EU, potrebno je da ispunite elektronski Obrazac poslovne saradnje koji možete naći na linku.
Ponuda se dalje objavljuje u poslovnim magazinima ili internet stranicama EEN centara u zemljama u kojima se traži poslovni partner.

Zainteresovane firme se putem EEN centara u svojim državama obraćaju nama radi dobijanja podataka o firmama iz Bosne i Hercegovine koje su ponudile poslovnu saradnju preko EEN mreže i na taj način se direktno povezujete s poslovnim partnerima iz inostranstva.

Pored toga, svakog mjeseca iz baze poslovne saradnje mreže izdvajamo najinteresantnije ponude i iste distribuiramo bh. proizvođačima. Ponude možete pogledati na sljedećem linku 

Ukoliko ste zainteresovani za vid saradnje naveden u nekoj od ponuda, molimo da ispunite Prijavu za poslovne ponude koju možete preuzeti  na donjem linku  kako bismo na osnovu iste mogli tražiti kontakt podatke za Vašu firmu. Link

Putem linka Vam se pruža mogućnost da i sami pregledate sve poslovne ponude/zahtjeve inostranih firmi.

Ukoliko budete zainteresovani za neku od ponuda/zahtjeva, potrebno je ispuniti gore pomenutu prijavu sa navedenom šifrom.

Obrasce je potrebno ispuniti elektronski na engleskom jeziku.

Detaljnije informacije o Evropskoj preduzetničkoj mreži možete naći na web stranici een.ec.europa.eu

Više informacija i popunjene obrasce možete slati na email: [email_link email="alma@zeda.ba" variation="deepblue" target="blank"]alma@zeda.ba[/email_link]

Kontakt telefon: 032 445 830


Get Widget