Kurs Foto 2018

Kurs fotografije – upis u toku!

Ako želite ispričati priču, prodati proizvod ili jednostavno uhvatiti ljepotu oko sebe, fotografija je neophodna za ispunjenje vaše kreativne vizije. Otkrijte tajne dobre fotografije! Prijavite se na kurs fotografije u Nahli koji počinje u utorak, 4. decembra 2018!

Kurs fotografije namijenjen je svima koji žele naučiti osnove fotografije, počevši od toga kako se ispravno drži fotoaparat, do parametara koji se koriste da bi se došlo do tehnički dobre fotografije – mjerenje svjetla, blenda, brzina okidača, ISO, balans bijele boje (white balance).
Osmišljen je tako da bude jednostavan i razumljiv početnicima, a jednako zanimljiv i onima s osnovnim znanjem fotografije.
U toku trajanja kursa obrađivat će se različite teme (kompozicija, žanrovi fotografije, manipulisanje prirodnim i vještačkim svjetlom, osvjetljenje i dubinska oštrina, fokusiranje, noćna fotografija, reklamna fotografija, post produkcija).
Jednaka pažnja bit će posvećena teoriji, samostalnom praktičnom radu i terenskom radu.
Nastava se sastoji od 8 susreta po 120 minuta, a održavat će utorkom i četvrtkom od 17.30 do 19.30h, te po potrebi vikendom. Prvi čas je zakazan za 4. decembar 2018.

Cijena kursa iznosi 100 KM.

Kurs vodi Majda Turkić, mag.art. i fotografkinja.

Napomena: Polaznice koriste vlastite fotoaparate (kompaktni ili DSLR).

Prijave: putem ONLINE FORMULARA. Uplatu možete izvršiti do 28. novembra na Nahlinom info desku (radno vrijeme svaki dan od 12 do 20h) ili do popune mjesta. Mjesto na kursu se osigurava po redoslijedu uplate.

Za dodatne informacije javite se na email: elvira@nahla.ba.

Detaljne upute o pravilima vezanim za pohađanje naših kurseva fotografije pogledajte OVDJE.

S radošću vas očekujemo!

 

 

Izvor: https://www.mreza-mira.net


Get Widget