Cdsadew

POZIV KOMPANIJAMA ZAINTERESOVANIM ZA PODRUČJE CYBER INTELIGENCIJE I INFORMACIONE SIGURNOSTI IZ JAVNOG I PRIVATNOG SEKTORA

POZIV KOMPANIJAMA ZAINTERESOVANIM ZA PODRUČJE CYBER INTELIGENCIJE I INFORMACIONE SIGURNOSTI IZ JAVNOG I PRIVATNOG SEKTORA
NA CYBER MATCH B2B SUSRETE KOJI ĆE SE ODRŽATI NA MEĐUNARODNOM SAJMU SIGURNOSTI EXPO U LONDONU OD 28-29 NOVEMBRA 2018.

Partner EEN London organizuje B2B događaj na Međunarodnom sajmu sigurnosti Expo (ISE) 2018.- International Security Expo (ISE) 2018. koji će se održati u Londonu 28. i 29. Novembra 2018. u Londonskoj Olympiji.

Cyber inteligencija igra sve značajniju ulogu u prostoru cyber sigurnosti. CyberMatch događaj u organizaciji Enterprise Europe Network na Međunarodnom sajmu sigurnosi Expo 2018 nudi kompanijama koje posluju u sektoru Cyber Intelligence i informacijske sigurnosti iz cijelog svijeta priliku da se sastanu, grade partnerstva i razvijaju saradnje putem unaprijed dogovorenih sastanaka tokom dva dana.

To je savršena prilika za pristup novim tržištima, nadograđivanje svoje tehnološke baze, marketinških i drugih srodnih tema, ali posebno da se sastanete s istomišljenicima koji rade u sektoru cyber i međunarodne sigurnosti.
Učešće na događaju je besplatno.

Ukoliko ste zainteresvani za učešće molimo Vas da se registrujete na internetskoj stranici International Security Expo – International Security Expo website i provjerite da je vaša prijava prihvaćena prije registracije profila za b2b događaj. Nakon što vaša registracija bude odobrena na ISE web stranici, automatski ćete dobiti link za registraciju na CyberMatch platformi – CyberMatch.

Prije događaja imat ćete priliku zatražiti i prihvatiti sastanke sa drugim učesnicima.

Rok za registraciju je 14. novembar 2018. godine.

O događaju u brojevima:
• zastupljeno više od 110 zemalja
• više od 12.500 međunarodnih posjetitelja
• više od 350 izlagača
Sastanci će se održati 28. i 29. Nobembra 2018.

Više informaciju o događaju možete dobiti putem e-maila: een@newable.co.uk


Get Widget