854854849198

Poziv na 5. Međunarodni sajam energetike, vode i okoliša – RENEXPO® BIH, 24 i 25. oktobra 2018. godine

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obaviještava da će se 5. Međunarodni sajam energetike, voda i okoliša – RENEXPO® BiH, održati 24. i 25. oktobra 2018. godine u Sarajevu.

RENEXPO® BiH predstavlja najznačajnije mjesto poslovnog okupljanja investitora, donosilaca odluka, domaćih i inostranih stručnjaka u oblasti obnovljive energije, energetske efikasnosti, upravljanja vodama, ekologije i ekonomije.

Istaknuti sajamsko- konferencijski događaj, fokusiran na unapređenje ulaganja u BiH, će biti otvoren u savremenom kongresnom centru hotela Hills, i omogućiti učesnicima modernu i efikasnu promociju, kao i brojne susrete, razmijenu znanja i iskustava sa više od 2000 stručnih sajamskih posjetilaca i 700 učesnika konferencije.

Oko 80 inostranih i domaćih kompanija će imati priliku predstaviti napredna rješenja, tehničku opremu, poslovne i finansijske modele u oblasti:
energetske efikasnosti, korišćenja prirodnih resursa, infrastrukture vodonsabdijevanja i otpadnih voda, upotrebe otpada, kao i aspekte za unapređenje ekoloških i ekonomskih standarda.

Konferencija ide u korak sa zahtjevima tržišta i vjesnik je novih trendova kao što su:
održivi transport, grupno finansiranje – Crowdfunding, sistem energetskog menadžmenta u BiH.

RENEXPO® Bosne i Hercegovine je idealna prilika za povezivanje BH tržišta sa inostranim investitorima i daje uvid u važne tržišne informacije.

Ulaz je slobodan za posjetioce sajma uz registraciju putem http://www.cloud.dow-media.com/de/freeticket_bih/?L=0&c=UkVFQ08gR3J1cGEgZG9v

 

Poziv

 

Izvor:http://komorabih.ba


Get Widget