Imagesjdkdjd

Poziv na B2B susrete firmi iz Srbije i BiH – Tuzla 10.11.2017-COSME

preuzmi 8956

BIT Centar kao dio konzorcija je zadužen za izgradnju i vođenje Evropske poduzetničke mreže u Federaciji BiH. Usluge traženja poslovnih partnera u inostranstvu imaju za cilj da malim i srednjim kompanijama sa prostora koje pokriva Europska poduzetnička mreža (Enterprise Europe Network) olakšaju pronalazak odgovarajućeg poslovnog partnera, bez obzira da li se radi o suradnji u vidu posredništva u trgovini, distribuciji, marketingu, franšizi, zajedničkom ulaganju, proizvodnji ili podugovaranju.
S tim ciljem, BIT Centar kao partner na raspolaganju ima alat za pretraživanje baze podataka poslovne suradnje u koju se unose sve ponude poslovne suradnje iz svih partnerskih organizacija Mreže koja broji preko 600 organizacija u 51 zemlji, među kojima su sve zemlje Europske unije.
U suradnji s članom EEN konzorcija Srbije Institutom Mihajlo Pupin, BIT Centar u petak 10.11.2017. godine u 12,30 sati na adresi Trg slobode 16 (Tuzla), organizira poslovne susrete predstavnika kompanija iz Srbije i kompanija zainteresiranih za suradnju iz Bosne i Hercegovine.
Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite na e-mail: een@bit.ba ili na telefon +387 35 304 651

 

 Poziv

Dnevni red


Get Widget