Logo 4

Propulsion Fund

U okviru Propulsion Fonda postoji niz programa, koji su razvijeni u saradnji sa kompanijama, i svaki od njih ima svoj jedinstveni identitet, set ciljeva, pravila, uslove prijavljivanja, tematski okvir i nagradni fond.

Propulsion Fond radi s vodećim kompanijama na Zapadnom Balkanu s kojima razvija programe investiranja u inovativne, društvenokorisne projekte brilijantnih mladih ljudi. Kao full-service komunikacijska i konsultantska agencija, Fond godišnje usmerava više od 600.000 EUR. Samo u 2017. pokrenuto je 11 investicionih programa s partnerima kao što su SBB, Apatinska pivara, Microsoft, Erste banka Crna Gora, Coca-Cola HBC Kosovo i drugi. Programi Fonda višestruko su nagrađivani u regionu i inostranstvu.

 

Koje aktivnosti se finansiraju:
Kroz naše programe finansiramo projekte iz oblasti kulture, obrazovanja, novih tehnologija, osnaživanja mladih, osnaživanja ugroženih društvenih grupa, ulažemo u inovativne ideje, i stvaramo nove lidere kroz pružanje finansijske i mentorske podrške, pre svega mladim zainteresovanim ljudima za aktivnosti i teme koje donose benefit široj zajednici.

 

Veličina donacije:
Ukupni nagradni fondovi u okviru programa koje radimo dolaze i do cifre od 10.000.000 RSD. Potrebno je uzeti u obzir da se sredstva dodeljuju u okviru različitih programa, i da su pomenuti ukupni fondovi obično dele na više učesnika, koji prođu kroz naše programe, koji su ustrojeni po jedinstvenoj Propulsion metodologiji.

 

Rok za prijave:
Programi Propulsion Fonda se dešavaju tokom čitave godine, te je za konkretne rokove potrebno pratiti našu internet prezentaciju.

 

Geografsko područje podrške:
Naši pozivi se organizuju u više od 200 opština u 4 države Zapadnog Balkana – Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora i Kosovo.

 

Kriterij podobnosti:
Na naše programe mogu aplicirati pojedinci, neformalne organizacije, nevladine organizacije čije su ideje ili projekti idejno u skladu sa propozicijama programa koji je u tom trenutku aktuelan.

 

Kako aplicirati:
Programi Propulsion Fonda se dešavaju tokom čitave godine, te je za konkretna pravila apliciranja potrebno pratiti našu internet prezentaciju.

 

Kontakt:
Palmotićeva 25
Beograd
Srbija
Tel: +381 11 405 9619
Koturova 6
Sarajevo
Tel: +387 33 447 227
Email: we@propulsion.fund
Web stranica: http://propulsion.fund


Get Widget