Msp Seminar 640x336

Seminar „CRM software u biznisu“

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine/Sektor za edukaciju u saradnji sa Lilium Digital Communication organizira seminar “CRM software u biznisu” koji se održava 05.07.2018. godine u prostorijama Vanjskotrgovinske komore BiH u Sarajevu.
Cilj edukacije je učesnicima predstaviti Bitrix24 intranet software, te sve prednosti njegove upotrebe u poslovanju. Prezentirati će se alati koje ovaj software sadrži, kao i načini na koje se oni mogu implementirati i koristiti u cilju poboljšanja kako interne tako i komunikacije s klijentima, ubrzanja protoka informacija u kompaniji, bržeg i transparentnijeg izvještavanja, praćenja efikasnosti uposlenika i sl.

Edukacija je namijenjena poslovnim ljudima, vlasnicima i rukovodiocima kompanija, malih i srednjih preduzeća i preduzeća iz privatnog i javnog sektora, kao i “sales” menadžerima i drugim poslovnim ljudima, koji žele povećati, kako vlastitu, tako i produktivnost svojih uposlenika, te poboljšati svoje poslovanje.
Učešće na seminaru je besplatno.

U prilogu se nalaze dnevni red i prijavni obrazac. Ispunjen prijavni obrazac potrebno je dostaviti najkasnije do 04.07.2018. godine do 12:00 na e-mail adresu edukacija@komorabih.ba ili poslati na broj faxa: 033/566-205. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 033/566-201.

 

 

Prijava

Program


Get Widget