Icc

Impulsni kreativni centar (ICC) je uspostavljan u okviru druge faze projekta MENTOR kojeg Evropska unija finansira u iznosu od 499.778 eura s ciljem podrške lokalnom ekonomskom razvoju u BiH. Za više informacija o projektu MENTOR 2 kliknite OVDJE.

Uspostava Impulsnog kreativnog centra predstavlja jednu od važnijih aktivnosti projekta i ovaj Centar je namijenjen za okupljanje mladih ljudi kao i svih preduzeća u BiH, koja žele da unaprijede znanja i sposobnosti svojih uposlenika i da u svojim proizvodnim procesima primjene savremene tehnologije i opremu, koja proizvodnju čine efiksanijom i ekonomičnijom, a sama preduzeća konkurentnijim na domaćem i inostranom tržištu.

ICC je coworking prostor i predstavlja jedinstveno i inovativno mjesto opremljeno savremenom IT opremom (računari, 3D skener, 3D printer, CNC mašina)

Ovaj Centar će biti mjesto susretanja zainteresovanih predstavnika obrazovnih institucija, udruženja privrednika, mladih osoba, freelancera, konsultanata i sl.

ICC je otvoren za sve kreativce, inovativce, istraživače, stručnjake, početnike, eksperte iz oblasti IT i one koji to žele biti, da se obučavaju, predstavljaju, razmjenjuju znanje i ideje te da rade u ovom modernom coworking prostoru koji je otvoren 03.juna 2016. godine u Zenici.

Ako nas do sada niste posjetili, vrijeme je da to učinite na adresi Zmaja od Bosne bb, Poslovna Zona Zenica 1 ( Zgrada Centra savremenih tehnologija/ZEDA). Za više informacija kontaktirajte nas na broj telefona 032 445 833; 032 445 832 ili putem maila icc@zeda.ba


Get Widget