Eu Sa Bh1

UVODNA KONFERENCIJA PROJEKTA MENTOR 2

POZIV KOMPANIJAMA IZ SEKTORA DRVNE INDUSTRIJE
ZA PRISUSTVO UVODNOJ KONFERENCIJI
PROJEKTA MENTOR 2

Agencija ZEDA, implementator projekta i partneri u projektu Grad Zenica i Univerzitet u Zenici, pozivaju sve zainteresovane kompanije iz sektora drvne industrije da dana

03.marta 2015. godine (utorak)
u Maloj sali hotela „Zenica“ – Zenica
u vrijemenu od 11:00 -12:30 sati

prisustvuju Uvodnoj konferenciji projekta MENTOR 2.

Na konferenciji će biti predstavljen projekat MENTOR 2, zvanično će se formirati Projektni odbor Projekta, upriličit će se potpisivanje Sporazuma o razumijevanju i saradnji između partnera u Projektu, a prisutni će se upoznati sa situacijom i zahtjevima koji se stavljaju pred bh. proizvođače i izvoznike građevinske stolarije, u smislu propisa i regulative koji su obavezni, kako na tržištu BiH, tako i EU ali i ostalim tržištima.

Cilj konferencije je sagledavanje bitnih faktora koji utiču na konkurentnost bh. proizvoda u sektoru drvoprerade i proizvodnje građevinske stolarije na domaćem i EU tržištu, te mogući doprinos projekta MENTOR 2 u njihovom prevazilaženju ili ublažavanju.

Namjera je okupiti na jednom mjestu relevantne predstavnike iz sektora bh. drvoprerade, akademske zajednice i meritornih institucija, uključiti ih u implementaciju projekta MENTOR 2 ali i uz njihovu pomoć, sugestije i komentare, doći do daljnjih smjernica za djelovanje Projekta u ovom sektoru bh. privrede s ciljem povećanja konkurentnosti domaćeg proizvoda na inostranim tržištima.

Za sve dodatne informacije, možete kontaktirati Voditelja projekta, Senada Pašalića na:

e-mail: senad@zeda.ba

ili na broj telefona: 032 445 830

 


Get Widget